opc_loader

    AQUATREKKING PRO

Artikelnr: TM0100

AQUATREKKING PRO OKEO heeft een zelfdragende constructie van polyethyleen en staal, die een belasting tot 150 kg kan dragen. De handgreep is direct geïntegreerd in de constructie en heeft een innovatief systeem met maximale veiligheidsvergrendeling voor het vergrendelen en ontgrendelen van de handgreep op het platform. Dit maakt het mogelijk om de plank met een zeer snelle beweging te openen en te sluiten.
Het platform dat gebruikt kan worden voor het lopen is 110 cm lang en niet 95 cm zoals de andere concurrerende watermatten; dit maakt het mogelijk om stappen te maken die zeer diep kunnen zijn, om de billen beter aan te spannen.
De draagstructuur van de OKEO AQUATREKKING PRO is hol, zodat deze snel met minder water kan worden gevuld. Het wordt ook gekenmerkt door de aanwezigheid van vele gaten die het mogelijk maken om water binnen te laten en de lucht zeer snel te laten ontsnappen. AQUATREKKING PRO OKEO wordt snel en stabiel op de bodem geplaatst dankzij de 8 zuignappen die in de buurt van de 4 hoeken zijn geplaatst. Het water wordt ook extreem snel geleegd.
AQUATREKKING PRO OKEO is eenvoudig te vervoeren en te verwijderen uit het zwembad dankzij een dubbel wielsysteem aan de voorzijde. Dit maakt het gemakkelijker om de AQUATREKKING PRO OKEO op het tankoppervlak te verplaatsen zonder metaalcontact met de tegels. De AQUATREKKING PRO OKEO schuifregelaar is een nieuw concept zonder centrale geleiding, met een comfortabele GRIP, die ook geschikt is voor ondersteuning op blote voeten. De riem loopt soepel dankzij een systeem van 3 rolgroepen die de spanning stabiliseren en een vlotte doorstroming mogelijk maken.

0,00
(Prijs excl.btw en leveringen, enkel in België en Luxemburg
  • Materiaal lichaam: polyethyleen
  • Materiaal stuur en steunelementen: Staal gegalvaniseerd AISI 316L
  • Staplengte: 110 cm
  • Afmetingen gesloten: 44x66x143h cm
  • Gebruiksdiepte: 90-130 cm
  • Gewicht: 30 kg
AQUATREKKING PRO heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
AQUATREKKING PRO


Laatst bekeken items