opc_loader

    Set Special Glutes Circuit

NIEUW PANATTA CIRCUIT VOOR GLUTEUS WORKOUT

De beste 4 machines ooit voor de gluteus workout!

  • HIP THRUST
  • MASTER GLUTEUS
  • STANDING ABDUCTOR MACHINE
  • GLUTEUS MACHINE
  • Speciale voorwaarden! Leasing/renting mogelijk!
0,00
(Prijs excl.btw en leveringen, enkel in België en Luxemburg

HIP THRUST

Deze innovatieve machine maakt het mogelijk om de stuwkrachtbeweging van de heupen uit te voeren en de achterste spieren van de dijen te trainen, waarbij de nadruk ligt op de bilspieren. De Hip Thrust is comfortabel, ook bij grote belasting, dankzij de breed verstelbare voetsteun en de kantelbare rugleuning die de beweging van de gebruiker tijdens de training volgt. Activering van de spieren: de training is gericht op de achterste spieren van de dij, met specifieke activering van de bilspieren; dankzij de gebogen knieën wordt de druk van de hamstringspieren verminderd, waardoor de isolatie van de bilspieren gemakkelijker wordt. De Hip Thrust-oefening kan met beide dijen worden uitgevoerd, in monolaterale versie voor een hogere stimulans op de gluteus maximus; in ieder geval vereist de uitvoering van de oefening dat de kernstabiliteit voor de juiste houding van de rug wordt gecontroleerd.

MASTER GLUTEUS

De Master Gluteus simuleert de beweging die is gedefinieerd als de "kick van de muilezel". De originaliteit van de Master Gluteus ligt in de mogelijkheid om de stuwkrachtbeweging op 3 verschillende hoeken (GEPATENTEERD) te regelen, door middel van een schuifregelaar om op 3 verschillende trajecten te werken.
POSITIE 1 (inclinatie niveau 80°): de stuwkrachtoefening wordt uitgevoerd langs een zeer hellend traject, bijna verticaal, om de specifieke werking van de gluteus te vergemakkelijken met een gedeeltelijke bijdrage van de hamstringspieren en de quadriceps. POSITIE 2 (inclinatie niveau 62,5°): de stuwkracht wordt uitgevoerd langs een tussenliggende baan; in dit geval wordt de werking van de bilspier door de hamstringspieren en door de quadriceps ondersteund om de dijbeenverlenging te ondersteunen.
POSITIE 3 (inclinatieniveau 45°): de beweging wordt uitgevoerd langs een hellend traject van 45°, dat de gluteusspier activeert met consistente hulp van de hamstringspieren en een betere inschakeling van de quadriceps.

STANDING ABDUCTOR

De staande abductor simuleert de abductie van de heupen. De machine produceert een constante weerstand tijdens alle r.o.m. en zorgt voor een efficiënte en fysiologische training aan de zij- en rugspieren van de dij die op twee verschillende manieren kan worden uitgevoerd.
OEFENING 1 (mono-articulair): de oefening omvat de heupabductie ook op horizontaal niveau, waarbij de hurkzitpositie behouden blijft en tijdens de twee fases van de beweging tot aan de romp gebogen wordt van ongeveer 60° (hoek heup/dijbeen). Activering van de spieren: de training richt zich op de bilspiertraining met betrokkenheid van de minimus- en medius gluteusspieren, en een grotere deelname van de gluteus maximus.
OEFENING 2 (multi-articulaire beweging): de oefening begint met een diepe flexie van de onderste ledematen en abductie van de heupen; het volgt de opstijgfase met een verlenging van het bekken tot een gedeeltelijke uitrekking van de onderste ledematen. Activering van de spieren: de dubbele beweging van de heup, abductie en extensie, maakt een volledige activering van de bilspieren mogelijk, met een specifieke stimulans van de gluteus maximus. Zelfs de hamstringspieren en de quadriceps worden geactiveerd op een isometrische manier en om de positie van de gebruiker stabiel te houden.

GLUTEUS MACHINE

Deze machine reproduceert de specifieke werking van de gluteus maximus door de monolaterale verlenging van het dijbeen op het bekken in een positie die bijna gelijk is aan de vierpootbeweging (gebogen en schuin geplaatste romp). Het punt van toepassing van de weerstand in vergelijking met het onderste lidmaat wordt op een femoraal niveau gezet dat wordt ondersteund door een rol; dit maakt het mogelijk dat de bilspier geïsoleerd werkt zonder massale deelname van de hamstringspieren (vooral als de knie gebogen blijft tijdens de prestatie). Uitvoering: de oefening omvat de monolaterale verlenging van de heup op het bekken, terwijl de knie gebogen blijft. Voor een correcte uitvoering van de oefening wordt de gebruikers aangeraden om de kernstabiliteit onder controle te houden om te voorkomen dat de rugspieren te veel worden belast.

Set Special Glutes Circuit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Set Special Glutes Circuit


Laatst bekeken items